Fit

Cresa Nederland ondersteunt tevens bij de inrichting van uw werkomgeving. Onze adviseurs zorgen ervoor dat deze volledig aansluit op uw doelstellingen en toekomstplannen van uw organisatie.

Projectmanagement

De ondertekening van een huurcontract is vaak het startschot voor inrichtings- en verbouwingswerkzaamheden. Een prettige werkomgeving vergroot de effectiviteit en productiviteit van een organisatie. Dat houden wij steeds in het achterhoofd bij het ontwerp en de realisatie van uw kantoor. Op basis van de uitgangspunten die we samen met u hebben vastgesteld, maken we het optimale ontwerp.
Door ons grote inkoopvolume profiteren onze opdrachtgevers van scherpe prijzen. Door goede communicatie en het nakomen van afspraken blijft de planning haalbaar, de kwaliteit hoog en meerkosten zijn niet aan de orde. Wij blijven steeds kritisch en nemen verantwoordelijkheid. En oh ja, de verrassingen bewaren we voor het openingsfeestje, niet voor in het project. De ondertekening van een huurcontract is vaak het startschot voor inrichtings- en verbouwingswerkzaamheden.