Find

Cresa begeleidt zakelijk huurders bij het vinden, selecteren en scherp uitonderhandelen van de ideale kantoor- of bedrijfsruimte.

Huren of kopen met Cresa

Het huren of kopen van een nieuwe bedrijfsruimte is een complex proces, waarbij goede due dillegence, marktkennis en transactie-ervaring essentieel is. Door Cresa in te schakelen vindt u het gebouw dat bij u past. Bovendien garandeert dit u de juridische en financiële controle tijdens het huur- of koopproces.

Scherpe heronderhandeling

Loopt uw huurovereenkomst af, maar wilt u desondanks graag blijven? Wij scherpen uw huurovereenkomst aan. Vaak is een verhuurder tot concessies bereid om u als huurder te behouden. Met Cresa aan uw zijde haalt u het maximale uit deze verlenging.

Portefeuilleanalyse

Heeft u meerdere vestigingen in Nederland en/of in het buitenland? Cresa brengt al uw rechten, plichten, kansen en bedreigingen overzichtelijk in kaart. De resultaten van onze aanpak zijn veelal spectaculair en gaan doorgaans veel verder dan enkel een besparing.

Strategisch huisvestingsadvies

Is huisvesting een aspect van uw bedrijfsstrategie? Cresa adviseert bedrijven bij het formuleren van een passende huisvestingsstrategie. Hierbij kijken wij naar de gewenste toekomstsituatie én de huidige portefeuille. We optimaliseren uw huisvesting zodat deze aansluit bij de korte- en langetermijndoelstellingen van uw organisatie.

Sale and lease back

Commercieel vastgoed is aanzienlijk goedkoper dan vroeger en de rentestanden zijn laag. Voor sommige huurders is het hierdoor aantrekkelijk om een pand te kopen. Om het bijvoorbeeld zelf daarna weer terug te huren. Cresa zet de mogelijkheden en de voor- en nadelen voor u op een rij en representeert u bij de onderhandelingen.

Screening huurovereenkomst

Voordat u aan de slag gaat met uw huisvesting brengt Cresa de mogelijkheden voor u in kaart voor een weloverwogen beslissing. We voorzien uw organisatie met mogelijke alternatieven en van relevante financiële informatie voor het maken van een gedegen vergelijking. En naast de financiële aspecten, toetsen we ook de kwalitatieve aspecten.