Sublease

Vastgoedmarkt als uitzondering

In de meeste branches wordt het steeds moeilijker om langer dan 2 tot 3 jaar vooruit te kijken. Iedereen, uw klanten, leveranciers en werknemers, verwachten en bieden steeds meer flexibiliteit. De grote uitzondering hierop is de vastgoedmarkt. De standaard huurtermijn is nog steeds 5 of 10 jaar. Daarnaast is het gebruikelijk dat gehuurde ruimtes “casco” worden opgeleverd en u eerst tienduizenden euro’s moet investeren alvorens u in uw nieuwe kantoor aan de slag kunt. U zult misschien denken dat er toch ook business centers en serviced offices zijn. Dat klopt, deze zijn vaak direct klaar voor gebruik en flexibel opzegbaar. Echter daar betaalt u voor!Daarnaast kunt u zich afvragen of het nodig is om dagelijks te kunnen opzeggen en of u al die extra diensten wel echt nodig heeft?

Cresa is van mening dat lange huurcontracten, casco oplevering en dure services niet meer van deze tijd zijn. Het antwoord van Cresa hierop is Sublease (onderhuur). Een gloednieuwe service speciaal voor huurders met teveel ruimte en voor huurders die korter dan 5 jaar willen huren.

Marketingfase

Vervolgens start de marketingfase waarbij wij uw ruimte via internet en binnen ons netwerk onder de aandacht brengen van de juiste doelgroep(en). Na het vinden van een geschikte kandidaat verzorgen wij namens u de onderhandelingen, de oplevering en het onderhuurcontract. Cresa neemt dit hele proces uit handen.

Om uw ruimte ook fysiek geschikt te maken voor onderverhuur komt het vaak voor dat er s voorzieningen moeten worden getroffen. Cresa Projects biedt hiervoor alle oplossingen, denk hierbij aan een toegangssysteem, het plaatsen van wanden, ICT, inbraakbeveiliging en brandveiligheid.

Tot slot

Tot slot kan Cresa, indien u dat wenst, voor u de gehele onderhuuradmini-stratie uit handen nemen. Wij zorgen er dan voor dat de onderhuurbijdrage maandelijks wordt gefactureerd, geïncasseerd en dat het bedrag keurig bij u op de rekening wordt bijgeboekt.

Heeft u (tijdelijk) ruimte over?

Wij maken graag met u een afspraak bij u op kantoor om een onderverhuur plan te maken. Zo’n traject begint met een verzoek tot onderverhuur bij uw verhuurder. Laat u niet afschrikken als dit niet in uw huurcontract geregeld is. Onze ervaring is dat de meeste gebouweigenaren, als ze met de juiste argumenten worden benaderd, hier alsnog voor openstaan.

Heeft u (tijdelijk) ruimte nodig?

Wilt u niet investeren in de inrichting maar wel een kortlopend contract? Wilt u bovendien gebruik maken van de services die al geregeld zijn door de hoofdhuurder, zoals een lunchgelegenheid, vergaderruimten, een dakterras of een bemande receptie. Sublease is dan een goede mogelijkheid voor u! Kijk hier voor ons actuele aanbod. Zit er op dit moment niks van uw gading tussen, schrijf u dan hier in met uw zoekprofiel, dan zorgen wij dat u bericht krijgt zodra we een ruimte hebben gevonden die aansluit bij uw wensen.

Ik wil onderverhuren!