Onderhuur: goud geld voor beide partijen

Sublease is het onderverhuren of onderhuren van kantoorruimte. Heeft u (tijdelijk) ruimte over? Heeft u (tijdelijk) ruimte nodig? Sublease kan de oplossing zijn. 

U huurt en heeft ruimte over. Niet benutte meters zijn zonde van het geld. Met de juiste argumenten is onderverhuur voor de meeste eigenaren bespreekbaar. De overeenkomst met uw huisbaas blijft van kracht. Een extra paragraaf regelt de voorwaarden van onderverhuur.

Wanneer en voor wie?

U heeft als huurder ruimte of een/meerdere etage(s) over. U gaat huren en verwacht groei. U opteert bewust voor een kantoor met doorgroeimogelijkheden. De niet benutte ruimte kunt u tijdelijk onderverhuren. Uw huisvesting is te klein geworden maar u zit nog vast aan het lopende huurcontract. De verhuizing is toch mogelijk door uw bestaande kantoor te laten onderverhuren.

Dan de zoekende partij. Een kantoor in onderhuur nemen, is ernstig agile. Sublease voorkomt een contract van vijf of tien jaar – de groei van uw business is lastig te voorspellen en dan zoekt u kortere huurtermijnen.

U blijft flexibel en reduceert zakelijke risico’s. Een instapklare ruimte voorkomt inrichtingskosten. U heeft geen zin de hoofdprijzen die business centers en serviced offices vragen. U vindt het fijn om faciliteiten en eventueel kennis te delen.

Interesse?

Cresa is er alléén voor de huurder. Dus óók voor de onderverhuurder en onderhuurder. We bekijken graag de mogelijkheden met u.

Meer informatie over Sublease?

Neem contact op met Cresa.

Wilt u meer weten over wat sublease voor u kan betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op.