Representatieve plug & play kantoorruimte te Rijswijk

Wij zoeken een huurder voor:

 • Een representatieve plug & play kantoorruimte te Rijswijk;
 • Waarvan de tweede verdieping met een metrage van circa 441 m2 in zijn geheel of in delen beschikbaar is.

Het betreffende pand zal worden verhuurd in sublease (onderhuur).

Voor nadere informatie neemt u contact op met mvdhoeven@cresa.com. Bij vragen bellen naar Mariëtte van der Hoeven: 088-20 50 070.

kantoor rijswijk
kantoorruimte rijwijk

Informatie

LIGGING en BEREIKBAARHEID
De Veraartlaan (gelegen in het gebied Plaspoelpolder) kenmerkt zich door haar optimale bereikbaarheid en strategische ligging, vlakbij het Prins Clausplein van de snelwegen A4 (Den Haag-Amsterdam) en de A13 (Rotterdam-Den Haag). Met het openbaar vervoer is de Veraartlaan te bereiken via tramlijn 17, buslijn 50 en 39 naar de stations Zoetermeer en Voorburg.

Het kantoor is gesitueerd tegenover het recent nieuw gebouwde locatie van het European Patent Office. Tevens bevinden zich in nabije omgeving organisaties zoals TUI, Shell en MN Services.

OBJECT en PARKEREN
De tweede verdieping met een metrage van circa 441 m2 is in zijn geheel of in delen beschikbaar. De ruimte is voorzien van een keurig inbouwpakket. Het totale metrage van het gebouw bevat 2.400 m2. Tevens worden 3 parkeerplaatsen aangeboden op het bijbehorende parkeerterrein. In de nabije omgeving kan zonder kosten worden geparkeerd.

VOORZIENINGEN
De kantoorruimte beschikt o.a. over:

 • Een hoogwaardig inbouwpakket waarbij open ruimtes worden gecombineerd met een kamerindeling middels lichte scheidingswanden
 • Een plantenwand als afscheiding in de open ruimte
 • Centrale entree met bemande receptie
 • Lift
 • Systeemplafond met lichtarmaturen
 • Lichte vloerbedekking
 • Topkoeling
 • Kabelgoten
 • Te openen ramen
 • Toiletgroep
 • Eventueel gemeubileerd te huur

HUURPRIJS
De bruto huurprijs per m2 bedraagt € 117,= per jaar ex BTW en servicekosten.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
De servicekosten per m2 bedragen € 35,= ex BTW.

HUURBETALING
De huurpenningen en het eventuele voorschot servicekosten, te vermeerderen met BTW, is per kwartaal vooruit verschuldigd.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst op basis van het “CPI Alle Huishoudens” (2006=100) zoals vastgesteld door het Centraal Buro voor de Statistiek.

HUURTERMIJN
Tot 1 februari 2022. Het gaat hier om danwel een onderhuursituatie danwel een indeplaatsstelling van het vigerende contract hetwelk niet meer voorziet in verlengingstermijnen. Een langere huurtermijn is bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden

ZEKERHEIDSSTELLING
Afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie dient huurder een zekerheidsstelling ter financiële nakoming van het huurcontract een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

OVERIGE VOORWAARDEN EN CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard ROZ-(onder-)huurcontract, model 2003, zoals destijds vastgesteld door de Raad voor de Onroerende Zaken aangepast met eventueel overeengekomen bijzondere voorwaarden.

BESTEMMING
Kantoor en parkeren.

AANVAARDING
In overleg, doch spoedig.

Voor nadere informatie:

CRESA DEN HAAG
088 – 20 500 70
Contactpersoon: Mariëtte van der Hoeven
Mvdhoeven@cresa.com
Mobiel: 06-418 246 94