This is custom heading element

Bedrijven zijn meer dan ooit in beweging. Hetzelfde geldt voor werkprocessen. Met een goede vastgoedstrategie speelt u tijdig in op deze ontwikkelingen. Daarnaast zorgt u ervoor dat de huisvesting geen blok aan het been wordt. Cresa vertaalt uw toekomstscenario’s in een passende huisvestingsstrategie.

Helaas zijn wij vaak dat organisaties geen of een beperkte strategie hebben met betrekking tot het zakelijk vastgoed. Zonde, want juist door een goede strategie en juist vastgoedmanagement kunnen veel bedrijven grote besparingen realiseren en het vastgoed effectiever inzetten ten behoeve van de bedrijfsdoelstellingen.

Cresa helpt u formuleren van een passende huisvestingsstrategie. Hierbij kijken wij naar de gewenste toekomstige situatie en de huidige portefeuille.We optimaliseren uw huisvesting zodat die aansluit bij de korte en lange termijn doelstellingen van uw organisatie.

Speel in op de veranderende marktomstandigheden

De vastgoed- en arbeidsmarkt zijn meer dan ooit in beweging. De toenemende prijzen en de steeds veeleisender wordende medewerkers zorgen ervoor dat huisvesting steeds een belangrijkere rol krijgt binnen een organisatie. Zo is bijvoorbeeld een fijne werkomgeving een belangrijke deler in de effectiviteit en productiviteit van een organisatie.

Daarnaast is de omgeving maar ook zeker de ligging van kantoren een steeds belangrijker wordend onderdeel van de huisvestingsstrategie. Om de zogenaamde ‘war on talent’ te kunnen winnen, zullen organisaties steeds vaker strategisch moeten nadenken over de huisvesting.

Maar hoe speelt u als werkgever concreet in op deze ontwikkeling, wanneer u een nieuw kantoor of pand wilt aanhuren en wanneer is het juiste moment om uw kantoor opnieuw in te laten richten of te laten renoveren, als u op de plek wilt blijven waar u op dit moment gevestigd bent?

Onze ervaren huisvestingsspecialisten helpen u graag met deze vraagstukken en nemen het complete projectmanagement uit handen.

De situatie van uw huidige huisvesting

Heeft u enig idee hoe de toekomst van uw organisatie er in de toekomst uit ziet, past de huidige huisvesting(portefeuille) wel bij de bedrijfsdoelstellingen die zijn gesteld, is het vastgoed wel geschikt voor uw wijze van werken(processen) en is er voldoende flexibiliteit in de contracten om eventuele krimp of groei op te kunnen vangen?

Allemaal vragen waar u waarschijnlijk op dit moment geen gedetailleerd antwoord op heeft.

Cresa helpt u bij het in kaart brengen van de bestaande situatie en het daaropvolgend formuleren van een passende huisvestingsstrategie.

De stappen tot een goede vastgoedstrategie

Waarom uw strategisch huisvestingsadvies laten verzorgen door Cresa?

Cresa is 100% onafhankelijk. Wij kijken alleen naar de belangen voor u als huurder en gebruiker van vastgoed. Wij hoeven bijvoorbeeld geen concessies te doen omwille van een relatie met de verhuurder of leveranciers. Dit geldt niet voor de traditionele huisvestingsadviseurs die zowel verhuurders als huurders bedienen. Door de volledige focus op u als gebruiker, krijgt u het resultaat dat u eigenlijk verdient!

Daarnaast zijn wij een landelijke huisvestingsspecialist met lokale presentie, wij hebben namelijk door heel Nederland kantoren. Door onze lokale aanwezigheid kennen wij de lokale markt als geen ander en weten wij wat er speelt in een bepaalde regio.

Onze ervaren adviseurs weten bovendien alles van vastgoed, bedrijfsprocessen en het creëren van werkplekconcepten. Door de jarenlange ervaring weten onze adviseurs wat de belangrijkste kritieke punten in het proces zijn. Hierdoor zijn wij in staat u te voorzien van een kwalitatief strategisch huisvestingsadvies

Cresa is uw betrouwbare partner op het gebied van zakelijk vastgoed!

Vrijblijvende afspraak maken

Meer weten over strategisch huisvestingsadvies door Cresa en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? De ervaren vastgoed adviseurs staan voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden.