Den Haag – heronderhandeling kantoorruimte VZVZ

Cresa Den Haag voerde – met succes – de heronderhandeling voor de huur van 1.786 m2 kantoorruimte in opdracht van de VZVZ.

Kantoorruimte – Groningen

RBO zat veel te ruim in haar jasje en was daarnaast na 20 jaar ook wel toe aan een verhuizing naar een nieuwe locatie. RBO heeft Cresa gevraagd haar daarbij te begeleiden. Samen hebben wij een mooie plek gevonden op Kranenburg waar RBO tegen marktconforme condities is gehuisvest.

Showroom, kantoor, magazijn en buitenterrein – Zwolle

Leaseplan wilde een locatie openen om de Noord Nederlandse markt mee te kunnen bedienen. Na diverse marktonderzoeken en bezichtigingsrondes zijn we uiteindelijk uitgekomen op een prachtige locatie in Zwolle.

Gezondheidscentrum – Huisartsenpraktijk en Apotheek – Stadskanaal

Zowel huisartsenpraktijk De Wieke als ook de Apotheek in Stadskanaal stelde zichzelf de vraag: wat doen we? Blijven zitten of verhuizen?

Kantoor, magazijn en buitenterrein – Wijster

Ziut opereerde in Noord Nederland vanuit een tweetal locaties: een kantoor in Assen en magazijn en opslagruimte met afgesloten buitenterrein in Tynaarlo. De wens van Ziut was om de functies samen te voegen op 1 locatie.

Laboratorium & kantoorruimte – Groningen

Cresa heeft de huurovereenkomst van Lanthio Pharma heronderhandeld met een aanzienlijke kostenbesparing als gevolg.

Kantoorruimte Groningen

Alfa Accountants had de wens haar organisatie te verplaatsen naar een andere locatie in Groningen, een locatie die beter past bij de Alfa Accountants organisatie van vandaag.

Den Haag – heronderhandeling kantoorruimte Nictiz

Voor Nictiz voerde Cresa Den Haag succesvol de heronderhandelingen voor 1.100 m2 kantoorruimte.

Foodora – Huur tijdelijk kantoor in Amsterdam

Foodora is een startup met een gloednieuw food-delivery-concept. Cresa hielp foodora met het vinden en huren van een geweldig tijdelijk kantoor aan het Vondelpark. Een perfecte centrale plek waar zij nu hun volledige head en back office huisvesten, hun bezorg afhandeling kwijt kunnen, en de meer dan 100 bezorgfietsen op het eigen afsluitbare terrein kunnen parkeren.

Stichting Halt – Huur van 50 satellietlocaties en 3 kantoren

Cresa hielp Stichting Halt de afgelopen jaren bij de aanhuur van 50 satellietlocaties en 3 administratiekantoren. Daarnaast begeleidde Cresa in de afkoop van een aantal huurovereenkomsten.

Incentro – Huur van 3 nieuwe kantoren in Amsterdam, Utrecht en Den Haag

Incentro wenst de huisvesting van de verschillende kantoren aan te laten sluiten bij de wensen en eisen die de medewerkers en directie stellen.
Huisvesting geldt als een belangrijk wapen in de strijd om nieuw personeel.

KNCV Tuberculose Fonds – Huur nieuw kantoor in Den Haag

KNCV huurde in Den Haag 1.500 m2 kantoorruimte die aansluit bij hun doelstelling. Verlaging van de huisvestingslasten en een volledig nieuw kantoorconcept zijn gerealiseerd.

Arval (BNP Paribas Group)

Arval – Heronderhandeling huurovereenkomst in Houten

Arval wenste een besparing te realiseren in de huisvestingslasten van het hoofdkantoor in Houten. Aandachtspunten waren de verbetering van de kwaliteit en de duurzaamheid van het gebouw en de realisatie van marktconforme condities te realiseren.
Cresa heeft namens Arval het proces naar een nieuwe huurovereenkomst begeleid waarbij verbeterde condities zijn bereikt en tevens verbeteringen aan het gebouw zijn gerealiseerd.

Ballast Nedam – Aanzienlijke huurbesparing hoofdkantoor Nieuwegein

Ballast Nedam wilde de huisvesting van het hoofdkantoor in Nieuwegein onderzoeken. Vermindering van het metrage met de bijbehorende financiële besparing waren de voornaamste doelstellingen.
Cresa heeft een uitgebreid Programma van Eisen opgesteld voor de huisvesting voor de komende jaren waarbij de operationele geschiktheid van de huisvesting nader is bepaald.

Cresa heeft een nieuwe huurovereenkomst gerealiseerd met een verminderd metrage, tegen marktconforme voorwaarden waardoor de huurlasten fors zijn verminderd.

Koninklijke Brill – Heronderhandeling huurcontract in Leiden

Koninklijke Brill in Leiden had nog een langlopende huurovereenkomst waarbij de huurlasten niet in verhouding waren met de tarieven in de markt. Cresa heeft namens Koninklijke Brill onderhandeld over een nieuwe huurovereenkomst met aanzienlijke financiele en contractuele verbeteringen voor Brill als resultaat

ICT Automatisering – Huur nieuwe kantoren in Eindhoven, Barendrecht en Groningen

ICT Automatisering heeft een aantal locaties in Nederland waarbij het hoofdkantoor in Barendrecht is gevestigd. Deze locaties voldeden niet meer aan de wensen en eisen van deze tijd en ICT Automatisering wenst ze ook in te zetten als wapen in de strijd om nieuwe medewerkers aan te trekken. Cresa heeft de huurovereenkomsten in Barendrecht en Groningen heronderhandeld en een nieuwe locatie in Eindhoven aangehuurd.
De huisvesting van ICT Automatisering sluit in financieel als ruimtelijk opzicht volledig aan bij de nieuwe marktpositionering.

Max Havelaar en OikoCredit – Aanhuur gezamenlijk kantoor in Utrecht

Max Havelaar en Oikocredit Nederland wilden de mogelijkheden van gemeenschappelijke toekomstige huisvesting onderzoeken. Schaalvoordelen zijn te behalen die uiteindelijk leiden tot lagere huisvestingskosten enerzijds en een intensievere samenwerking. Gezamenlijk is een nieuw duurzaam gebouw aangehuurd voor beide organisaties, waarbij substantiële kostenbesparingen zijn gerealiseerd op de huurlasten en flexibiliteit in de huurtermijn. In overleg met verhuurder zal het pand nog verder verduurzaamd worden.

Geveke – Optimalisatie gehele vastgoedportefeuille

Hoofdkantoor en opslagruimte opereren vanaf verschillende locaties. Onderzocht moet worden of beide functies onder 1 dak kunnen worden gebracht, in een bestaand combinatiegebouw, binnen de Ring van Amsterdam, en tegen een lagere ‘over-all’ huurprijs.

Rino Zuid – Huur kantoorruimte in vm kerk in Eindhoven

De directie van Rino Zuid, een landelijk instituut voor postdoctorale opleidingen op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg, zag zich door groei en marktoriëntatie genoodzaakt om te zien naar een nieuwe geschikte huisvestingslocatie. Hierbij is de ambitie uitgesproken een bestaand pand te willen betrekken waarin de identiteit van de organisatie tot zijn recht komt.

G + J Uitgevers – Huur nieuw kantoor in Amsterdam

G+J Uitgevers wil het hoofdkantoor en de opslagruimte verhuizen naar een ‘creatief gebouw’ in Amsterdam. Voorwaarden zijn gelijke huur, voldoende parkeerplaatsen en grote vloeren.

G+J Uitgevers huurt in Zuidpark, de herontwikkeling van het voormalige V&D Hoofdkantoor aan de Spaklerweg. Het gebouw biedt grote vloeren, een semi-industriële inrichting en een aansprekende mix van creatieve medehuurders. Door een efficiëntieslag komt G+J met 200 m2 minder kantoor uit, waardoor de jaarlijkse huisvestingsasten gelijk blijven.