Een quickscan van uw huurovereenkomst werkt verhelderend. Een snelle analyse leert u of de huurprijs marktconform is. Wellicht kunt u besparen.

Heeft u alle details van uw huurovereenkomst helder? Cresa biedt gebruikers inzage of er flexibiliteit in de huurovereenkomst zit, bijvoorbeeld ten aanzien van onderverhuur of uitbreiding. We attenderen u op demogelijkheden voor verbetering, zowel financieel als contractueel. Laat uw vragen door de huisvestingsadviseurs van Cresa in kaart brengen. Een quickscan is relevant voor organisaties met ten minste met 10 werkplekken of minimaal 200 m2 kantoorruimte.

Waarom kiezen voor Cresa?

Een kort maar krachtig antwoord: er zijn bijna altijd mogelijkheden voor verbetering, zowel financieel als contractueel.

Cresa is 100% onafhankelijk. Wij kijken alleen naar de belangen voor u als huurder en gebruiker van vastgoed. Wij hoeven bijvoorbeeld geen concessies te doen omwille van een relatie met de verhuurder of leveranciers. Dit geldt niet voor de traditionele huisvestingsadviseurs die zowel verhuurders als huurders bedienen. Door de volledige focus op u als gebruiker, krijgt u het resultaat dat u eigenlijk verdient!

Daarnaast zijn wij een landelijke huisvestingsspecialist met lokale presentie, wij hebben namelijk door heel Nederland kantoren. Door onze lokale aanwezigheid kennen wij de lokale markt als geen ander en weten wij wat de situatie is in uw specifieke omgeving.

Onze ervaren adviseurs weten bovendien alles van vastgoed, bedrijfsprocessen en de inhoud van een goede overeenkomst.  Door de jarenlange ervaring weten onze adviseurs wat de belangrijkste kritieke punten in het contract en kunnen wij u goed helpen in het vervolgproces