This is custom heading element

Voor werkgevers wordt het bieden van een optimale werkomgeving steeds belangrijker. Een prettige werkomgeving vergroot niet alleen de effectiviteit en productiviteit van een organisatie, het is ook nog eens een belangrijke factor in de zogenaamde ‘war on talent’. In de huidige marktomstandigheden krijgt de kantooromgeving dus steeds een belangrijkere rol.

Maar hoe speelt u als werkgever concreet in op deze ontwikkeling wanneer u een nieuw kantoor of pand wilt aanhuren? En wanneer is het juiste moment om uw kantoor opnieuw in te laten richten of te laten renoveren, als u op de plek wilt blijven waar u op dit moment gevestigd bent?

De ervaren huisvestingsspecialisten helpen u graag met deze vraagstukken en nemen het complete projectmanagement uit handen.

Volledige ontzorging

Cresa Nederland is de huisvestingspartner die álles voor u regelt. Het volledige projectmanagement kunt u dus aan ons toevertrouwen.

  • Opstellen Programma van Eisen
  • Uitwerken renovatie- en herontwikkelplan
  • Managen van het ontwerpproces
  • Aanbesteding en contractering aannemers
  • Managen van het uitvoeringsproces

In alle projecten die wij begeleiden zetten wij nét die extra stap om tot een fantastisch eindresultaat te komen.

Wij zijn pas klaar wanneer u volledig operationeel bent!

De juiste sturing in iedere fase van het project

Om renovatie of herinrichting van kantoorpanden goed te laten verlopen is een ervaren team nodig van huisvestingsspecialisten en projectmanagers die iedere fase de juiste sturing geven, alle stakeholders in het proces begeleiden en niets aan het toeval overlaten. Totale ontzorging, zodat u zich kunt focussen op de kerntaken van de organisatie.

Door het projectmanagement over te laten aan Cresa Nederland kiest u voor een betrouwbare partner die alleen het belang van u als huurder voorop stelt. Wij werken niet in opdracht van makelaars of leveranciers en bieden u altijd de beste oplossing in elke stap van het proces.

This is custom heading element

Waarom uw projectmanagement laten verzorgen door Cresa?

Cresa is 100% onafhankelijk. Wij kijken alleen naar de belangen voor u als huurder en gebruiker van vastgoed. Wij hoeven bijvoorbeeld geen concessies te doen omwille van een relatie met de verhuurder of leveranciers. Dit geldt niet voor de traditionele huisvestingsadviseurs die zowel verhuurders als huurders bedienen. Door de volledige focus op u als gebruiker, krijgt u het resultaat dat u eigenlijk verdient!

Daarnaast zijn wij een landelijke huisvestingsspecialist met lokale presentie, wij hebben namelijk door heel Nederland kantoren. Door onze lokale aanwezigheid kennen wij de lokale markt als geen ander en weten wij wat er komt kijken tijdens een project in een bepaalde regio.

Onze ervaren adviseurs weten bovendien alles van vastgoed, bedrijfsprocessen en het creëren van werkplekconcepten. Door de jarenlange ervaring weten onze adviseurs wat de belangrijkste kritieke punten in het proces zijn, waardoor wij het project binnen tijd en budget kunnen realiseren.

Cresa is uw betrouwbare partner op het gebied van zakelijk vastgoed!

Vrijblijvende afspraak maken

Meer weten over het projectmanagement door Cresa en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? De ervaren vastgoed adviseurs staan voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden.