Privacy policy en Cookiebeleid

Privacy Policy – Laatst gewijzigd op 22-5-2018

Privacy

Via www.cresa.nl kunt u uw persoonsgegevens achterlaten. Wij gebruiken persoonsgegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor de gegevens zijn ingevuld. In geval van een ingevuld contactformulier gebruiken wij uw gegevens alleen voor het goed beantwoorden van de gestelde vraag.

Als u niet wilt dat wij deze gegevens bewaren dan kunt u dit aangeven bij uw contactpersoon of door te e-mailen naar mvdhoeven@cresa.com of te bellen naar ons kantoor te vragen naar de FG (Functionaris Gegevensbescherming) Mariëtte van der Hoeven. Wij zullen op eerste verzoek alle in ons bezit zijnde persoonsgegevens verwijderen.

Veiligheid van uw persoonsgegevens

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om de persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, of tegen iedere vorm van onrechtmatige verwerking.
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen buiten de EU en uitsluitend persoonsgegevens aan derden wanneer dit noodzakelijk is voor onze bedrijfsvoering. Denk hierbij aan het verzorgen van de financiële administratie of het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Rechten

Het is altijd mogelijk om via onze FG op te vragen welke gegevens wij in ons bezit hebben. En u kunt ons altijd verzoeken deze aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Dit kunt u doen door te e-mailen naar mvdhoeven@cresa.com of te bellen naar ons kantoor en te vragen naar de FG (Functionaris Gegevensbescherming).

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van persoonsgegevens dan kunt u deze klacht indienen via onze contactpagina. Komen wij er samen niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Echter heeft u altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Wijzigingen

Wij kunnen informatie omtrent persoonsgegevens en cookies wijzigen omdat de regels of websites wijzigen. We mogen de inhouden van de verklaringen zonder toestemming wijzigen, voor de laatste versie kunt u deze pagina raadplegen.

Cookiebeleid – Laatst gewijzigd op 22-5-2018

Beste bezoeker, u heeft op het cookiebeleid geklikt van Cresa Nederland. Onze website maakt gebruik van cookies, dit doen wij om de website beter te laten functioneren en analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst.

Wat doen deze cookies?

Wij plaatsen sessie- en permanente cookies. Met sessiecookies kunnen wij zien welke onderdelen van de website u tijdens uw bezoek hebt bekeken. Met permanente cookies kunnen wij uw computer herkennen als u de betreffende website opnieuw bezoekt. Ook kunnen cookies worden geplaatst door social media, deze worden gebruikt om inhoud van de website direct te kunnen delen via social media.

Welke cookies gebruiken wij?

Wij vinden het van groot belang dat u weet welke cookies onze website inzet en voor welke doeleinden ze gebruikt worden. U mag er op vertrouwen dat wij technische en organisatorische maatregelen nemen om onrechtmatig gebruik van persoonsgegevens tegen te gaan.

Functionele cookies

Dit zijn cookies die voor u als bezoeker het surfen op onze website makkelijker maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Analyse cookies

Met deze cookies (Google Analytics, Google Tag Manager, Mailchimp) kunnen wij het surfgedrag van bezoekers op onze website meten, zodat we waar nodig het gebruikersgemak kunnen verbeteren. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw ervaring van onze website steeds beter wordt en onbelangrijke informatie op onze website een andere plaats krijgt.

Advertentie cookies

Met deze cookies (Facebook, Linkedin, Google Adwords) kunnen wij het effect van onze advertenties meten. Zo kunnen we goed vaststellen welke advertenties en kortingsacties u wel aanspreken en welke niet.

Akkoord

Bent u akkoord met het plaatsen van de cookies dan hoeft u niets te doen. Wilt u dit liever niet dan kunt u zelf de privacy- of cookie instellingen van de browser wijzigen. Klik op de onderstaande links als u wilt weten hoe u dit doet.

Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer 7 en 8

Internet Explorer 9

Edge

Safari

Opera

Veilig

Het gebruik van cookies is veilig. Wij kunnen hiermee geen persoonlijke informatie, zoals een adres, telefoonnummer of een e-mailadres, herleiden. Daardoor kunnen cookies ook niet worden gebruikt voor mailing, e-mail en/of telemarketing acties.

Belangrijk om te weten

Door de manier waarop internet en websites werken, kan het zijn dat wij niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website door derde partijen worden geplaatst. Dit is met name het geval als onze webpagina’s zogenaamde embedded elementen bevatten; dit zijn teksten, documenten, plaatjes of filmpjes die bij een andere partij opgeslagen zijn, maar die op, in of via onze website getoond worden.

Mocht u cookies zijn tegengekomen die in deze categorie vallen en die we hierboven dus niet genoemd hebben, laat het ons dan weten. Of neem rechtstreeks contact op met de derde partij en vraag welke cookies ze plaatsten, wat de reden daarvoor is, wat de levensduur van de cookie is en op welke manier ze uw privacy gewaarborgd hebben.

Contact

Mocht u naar aanleiding van ons cookiebeleid vragen hebben, dan kunt u deze stellen door ons te e-mailen naar mvdhoeven@cresa.com of te bellen naar ons kantoor te vragen naar de FG (Functionaris Gegevensbescherming) Mariëtte van der Hoeven.