Cresa zorgt ervoor dat u trots bent op uw bedrijfshuisvesting. Dat u geen omkijken heeft naar uw bedrijfspand. Dat u tegen de beste voorwaarden huurt en dagelijks kunt genieten van uw werkomgeving, zodat uw team optimaal kan presenteren.

Cresa vindt dat de traditionele vastgoedmarkt niet goed in balans is. Het is ons doel om gelijke kansen voor huurders te realiseren. Met excellente kennis en ervaring van de vastgoedmarkt neutraliseert Cresa de inherente disbalans tussen vragers en aanbieders van commercieel onroerend goed. Vanwege onze 100% focus op huurders zijn wij de uitzondering in de vastgoedwereld: het belang van onze opdrachtgever is altijd ons enige belang. Cresa is servicegericht en niet transactiegedreven.

Cresa zorgt ervoor dat uw huisvesting precies bij uw organisatie past. Wij realiseren de perfecte match tussen gebouw en organisatie en behalen de beste resultaten tegen de laagste kosten. Onze expertise en ondernemerschap helpt u al uw kansen te benutten. Zo kunt u zich volledig richten op uw eigen bedrijfsvoering.

We work wherever you work. Is uw bedrijf in meerdere landen actief? Cresa is wereldwijd vertegenwoordigd. Laat ons u introduceren bij een van onze collega’s ter plaatse.

This is custom heading element

This is custom heading element