Waarschijnlijk betaalt u teveel huur

Huurt u een pand voor uw bedrijf? Betaalt u wel marktconforme huur? Laat Cresa vrijblijvend een besparingsanalyse voor u opstellen.

Cresa heronderhandelt kosteloos uw huurprijs

U kunt waarschijnlijk besparen op de prijs van uw huur. U kunt dan zelf berekenen op bijvoorbeeld de website van het CBS. Maar Cresa doet dit kosteloos voor u én kan tegelijkertijd betere voorwaarden voor u uitonderhandelen bij uw verhuurder. Wij verdienen onszelf altijd terug door voor u een besparing te regelen.

Check mijn huurprijs

Met onze Huurprijs Check ontdekt u vrijblijvend en discreet of u kunt besparen op uw huisvestigingslasten*. Wij maken op basis van de door u ingevulde gegevens een kosteloze besparingsanalyse, gebaseerd op feiten over uw situatie. U ontvangt binnen 3 werkdagen bericht van ons.

*Deze Huurprijs Check is relevant voor organisaties vanaf 10 medewerkers of 200 m2 aan bedrijfsoppervlakte.


Vragen?

Neem contact met mij op.
Mariëtte van der Hoeven
+31 (0)88 20 50 070
mvdhoeven@cresa.com

Doe vrijblijvend de Huurprijs Check van Cresa

Voornaam

Achternaam

Plaats

Postcode + huisnummer

Oppervlakte kantoorruimte

Aantal parkeerplaatsen

Totale huurprijs (incl. servicekosten, excl. BTW)*

Betaalperiode

Aantal medewerkers

Einddatum huurcontract

Telefoonnummer

E-mailadres

Toelichting

* Heeft u geen exacte gegevens bij de hand vul dan een schatting in

Foodora – Huur tijdelijk kantoor in Amsterdam

Foodora is een startup met een gloednieuw food-delivery-concept. Cresa hielp foodora met het vinden en huren van een geweldig tijdelijk kantoor aan het Vondelpark. Een perfecte centrale plek waar zij nu hun volledige head en back office huisvesten, hun bezorg afhandeling kwijt kunnen, en de meer dan 100 bezorgfietsen op het eigen afsluitbare terrein kunnen parkeren.

Geveke – Optimalisatie gehele vastgoedportefeuille

Hoofdkantoor en opslagruimte opereren vanaf verschillende locaties. Onderzocht moet worden of beide functies onder 1 dak kunnen worden gebracht, in een bestaand combinatiegebouw, binnen de Ring van Amsterdam, en tegen een lagere ‘over-all’ huurprijs.

Max Havelaar en OikoCredit – Aanhuur gezamenlijk kantoor in Utrecht

Max Havelaar en Oikocredit Nederland wilden de mogelijkheden van gemeenschappelijke toekomstige huisvesting onderzoeken. Schaalvoordelen zijn te behalen die uiteindelijk leiden tot lagere huisvestingskosten enerzijds en een intensievere samenwerking. Gezamenlijk is een nieuw duurzaam gebouw aangehuurd voor beide organisaties, waarbij substantiële kostenbesparingen zijn gerealiseerd op de huurlasten en flexibiliteit in de huurtermijn. In overleg met verhuurder zal het pand nog verder verduurzaamd worden.