Laat uw huurcontract niet stilzwijgend verlengen

Bijna alle huurcontracten voor kantoor- of bedrijfsruimte worden telkens stilzwijgend verlengd met 5 jaar. Maar waarschijnlijk heeft u recht op (veel) vriendelijkere voorwaarden.

Wist u dit?

U heeft altijd recht op de beste huurvoorwaarden. Maar voor een heronderhandeling moet u minstens 18 maanden vóór de ingang van een nieuwe contracttermijn in actie komen.

Laat Cresa kosteloos uw huurcontract analyseren

Wanneer mag u opzeggen? Is onderverhuur mogelijk? Zijn er betere voorwaarden van toepassingen op uw contract? Wij beantwoorden al deze vragen vrijblijvend voor u.

Onderneem nu actie

Maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur van Cresa. Onze expert bekijkt kosteloos welke mogelijkheden u heeft voor betere contractvoorwaarden.

Maak een afspraak

Cresa is dagelijks actief om de positie van huurders en gebruikers in zakelijk onroerend goed markt te versterken. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. 100% kosteloos en 100% discreet.

Voornaam

Achternaam

Uw e-mailadres

Telefoonnummer

Eventuele toelichting

Bel mijMail mij

Whitepaper ‘Huurcontracten (her)onderhandelen’

De 10 meest gemaakte fouten

Regeren is vooruitzien. Wie kort voor de opzegdatum begint met onderhandelen is te laat. Begin 14 tot 16 maanden voor de expiratiedatum. Ken uw eigen organisatie en bepaal de doelstellingen voor de heronderhandelingen. Gaat u voor flexibiliteit, laagste prijs, groei of krimp, of iets anders?

Meer weten? Vul uw e-mail adres in en download deze executive whitepaper.