Uw onafhankelijke bedrijfsmakelaar in Groningen

Bent u op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Groningen en omgeving? Dan is Cresa de onafhankelijke vastgoedadviseur die u verder helpt!

Het versterken van u als zakelijke huurder is ons enige belang. Daarmee zijn wij dé uitzondering in de vastgoedwereld. Cresa is service- en organisatiegericht en niet transactiegedreven. Wij regelen ‘the perfect match’. U kunt bij ons terecht voor het selecteren en huren (FIND) van uw werkomgeving, maar ook voor het inrichten (FIT) en het dagelijks managen (FACILITATE) ervan. Kunt u wel wat hulp gebruiken?  Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Cresa, dé onafhankelijke adviseur voor huurders van zakelijk vastgoed

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Lokale marktkennis

Als het over zakelijk vastgoed gaat, is lokale marktkennis een ontzettend belangrijk punt. Cresa Groningen heeft in de loop der jaren grote lokale en regionale marktkennis opgebouwd.

Wij kennen niet alleen Groningen-stad maar ook de rest van de provincie. Wel zo belangrijk voor een vastgoed adviseur, want dit is het gebied waar u onderneemt en waar waarschijnlijk het grootste deel van uw klanten zich bevindt.

Binnen de regio Groningen beschikken wij over een groot netwerk: Wij kennen een grote hoeveelheid panden, hebben goede contacten met verhurende partijen én wij weten waar er in de toekomst gebouwd of verbouwd gaat worden.

U als ondernemer, manager of directeur kunt van dit netwerk profiteren zonder dat er sprake is van belangenverstrengeling. Want wij behartigen alleen de belangen van de huurder! U dus.

Onze werkwijze

FIND

Cresa begeleidt zakelijk huurders bij het vinden, selecteren en scherp uitonderhandelen van de ideale kantoor- of bedrijfsruimte.

FIT
Cresa helpt huurders de werkomgeving zo in te richten dat deze volledig aansluit bij de werkwijze, stijl en toekomst van de organisatie.
FACILITATE
Cresa zorgt dagelijks voor een efficiënte, goed verzorgde en veilig ingerichte werkomgeving voor u en uw medewerkers.

Onze diensten

Huren of kopen met Cresa

Het huren of kopen van een nieuwe bedrijfsruimte is een complex proces, waarbij goede due dillegence, marktkennis en transactie-ervaring essentieel is. Door Cresa in te schakelen vindt u het gebouw dat bij u past. Bovendien garandeert dit u de juridische en financiële controle tijdens het huur- of koopproces.

Scherpe heronderhandeling

Loopt uw huurovereenkomst af, maar wilt u desondanks graag blijven? Wij scherpen uw huurovereenkomst aan. Vaak is een verhuurder tot concessies bereid om u als huurder te behouden. Met Cresa aan uw zijde haalt u het maximale uit deze verlenging.

Portefeuilleanalyse

Heeft u meerdere vestigingen in Nederland en/of in het buitenland? Cresa brengt al uw rechten, plichten, kansen en bedreigingen overzichtelijk in kaart. De resultaten van onze aanpak zijn veelal spectaculair en gaan doorgaans veel verder dan enkel een besparing.

Allround projectmanagement

De ondertekening van een huurcontract is vaak het startschot voor inrichtings- en verbouwingswerkzaamheden. Een prettige werkomgeving vergroot de effectiviteit en productiviteit van een organisatie. Dat houden wij steeds in het achterhoofd bij het ontwerp en de realisatie van uw kantoor. Op basis van de uitgangspunten die we samen met u hebben vastgesteld, maken we het optimale ontwerp.

Lees meer >

Sale and lease back

Commercieel vastgoed is aanzienlijk goedkoper dan vroeger en de rentestanden zijn laag. Voor sommige huurders is het hierdoor aantrekkelijk om een pand te kopen. Om het bijvoorbeeld zelf daarna weer terug te huren. Cresa zet de mogelijkheden en de voor- en nadelen voor u op een rij en representeert u bij de onderhandelingen.

Screening huurovereenkomst

Voordat u aan de slag gaat met uw huisvesting brengt Cresa de mogelijkheden voor u in kaart voor een weloverwogen beslissing. We voorzien uw organisatie met mogelijke alternatieven en van relevante financiële informatie voor het maken van een gedegen vergelijking. En naast de financiële aspecten, toetsen we ook de kwalitatieve aspecten.

Technisch advies

Heeft u technisch-inhoudelijke vragen over het gehuurde pand? Het technische team van Cresa geeft u inzicht in de kostentoewijzing tussen huurder en verhuurders. Bijvoorbeeld betreft verantwoordelijkheden zoals onderhoud en vervanging. Daarnaast ondersteunen we huurders bij de vaststelling van de opleververplichting en de eventueel bijkomende kosten en werkzaamheden.

Strategisch huisvestingsadvies

Is huisvesting een aspect van uw bedrijfsstrategie? Cresa adviseert bedrijven bij het formuleren van een passende huisvestingsstrategie. Hierbij kijken wij naar de gewenste toekomstsituatie én de huidige portefeuille. We optimaliseren uw huisvesting zodat deze aansluit bij de korte- en langetermijndoelstellingen van uw organisatie.

Vastgoedadministratie


Huisvestingskosten zijn veelal een grote kostenpost voor de meeste bedrijven en daarmee een cruciaal onderdeel van uw bedrijfsvoering. Het beheer van uw vastgoed- en facilitaire contracten vraagt een scherpzinnige benadering door professionals met focus. Onze specialisten helpen u kosten aanzienlijk te verminderen en potentieel dure fouten te voorkomen.


Cresa Groningen

 Rianne

Cresa Groningen Kaart

Rianne Westerveen
Leonard Spingerlaan 17
9727 KB Groningen

+31 (0)88 20 50 050

Neem contact met ons op

Cresa verzorgt uw bedrijfshuisvesting in Groningen en omgeving. Om wat voor zakelijke ruimte het ook gaat, onze huisvestiging adviseurs verzekeren u van uw ideale ruimte tegen de beste voorwaarden. Cresa werkt wereldwijd uitsluitend voor zakelijke huurders en is 100% onafhankelijk van iedere speler aan de aanbodzijde van de vastgoedmarkt.