This is custom heading element

Bent u op zoek naar een aanhuurmakelaar in Utrecht en omgeving? Dan is Cresa de onafhankelijke vastgoedadviseur die u verder helpt!

Het versterken van u als zakelijke huurder is ons enige belang. Daarmee zijn wij dé uitzondering in de vastgoedwereld. Cresa is service- en organisatiegericht en niet transactie gedreven. Wij regelen ‘the perfect match’. U kunt bij ons terecht voor het selecteren en huren (FIND) van uw werkomgeving, maar ook voor het inrichten (FIT) en het dagelijks managen (FACILITATE) ervan. Kunt u wel wat hulp gebruiken?  Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Cresa, dé onafhankelijke adviseur voor huurders van zakelijk vastgoed

This is custom heading element

Als het over zakelijk vastgoed gaat, is lokale marktkennis een ontzettend belangrijk punt. Cresa Utrecht heeft in de loop der jaren grote lokale en regionale marktkennis opgebouwd.

Wij kennen niet alleen de stad Utrecht maar ook de omgeving. Wel zo belangrijk voor een vastgoed adviseur, want dit is het gebied waar u onderneemt en waar waarschijnlijk het grootste deel van uw klanten zich bevindt.

Binnen de regio Utrecht beschikken wij over een groot netwerk: Wij kennen een grote hoeveelheid panden, hebben goede contacten met verhurende partijen én wij weten waar er in de toekomst gebouwd of verbouwd gaat worden.

U als ondernemer, manager of directeur kunt van dit netwerk profiteren zonder dat er sprake is van belangenverstrengeling. Want wij behartigen alleen de belangen van de huurder! U dus.

This is custom heading element

Cresa begeleidt zakelijk huurders bij het vinden, selecteren en scherp uitonderhandelen van de ideale kantoor- of bedrijfsruimte.

Cresa helpt huurders de werkomgeving zo in te richten dat deze volledig aansluit bij de werkwijze, stijl en toekomst van de organisatie.
Cresa zorgt dagelijks voor een efficiënte, goed verzorgde en veilig ingerichte werkomgeving voor u en uw medewerkers.

This is custom heading element

This is custom heading element

This is custom heading element

This is custom heading element