Aanhuurmakelaar Groningen

Bent u op zoek naar een aanhuurmakelaar in Groningen en omgeving? Dan is Cresa de onafhankelijke vastgoedadviseur die u verder helpt! Het versterken van u als zakelijke huurder is ons enige belang. Daarmee zijn wij dé uitzondering in de vastgoedwereld. Cresa is service- en organisatiegericht en niet transactiegedreven. Wij regelen ‘the perfect match’. U kunt bij ons terecht voor het selecteren en huren (FIND) van uw werkomgeving, maar ook voor het inrichten (FIT) en het dagelijks managen (FACILITATE) ervan. Kunt u wel wat hulp gebruiken?  Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Als het over zakelijk vastgoed gaat, is lokale marktkennis een ontzettend belangrijk punt. Cresa Groningen heeft in de loop der jaren grote lokale en regionale marktkennis opgebouwd.

Wij kennen niet alleen Groningen-stad maar ook de rest van de provincie. Wel zo belangrijk voor een vastgoed adviseur, want dit is het gebied waar u onderneemt en waar waarschijnlijk het grootste deel van uw klanten zich bevindt.

Binnen de regio Groningen beschikken wij over een groot netwerk: Wij kennen een grote hoeveelheid panden, hebben goede contacten met verhurende partijen én wij weten waar er in de toekomst gebouwd of verbouwd gaat worden.

U als ondernemer, manager of directeur kunt van dit netwerk profiteren zonder dat er sprake is van belangenverstrengeling. Want wij behartigen alleen de belangen van de huurder! U dus.

Bel uw aanhuurmakelaar in Groningen

Mail uw aanhuurmakelaar in Groningen