Uw onafhankelijke aanhuurmakelaar in Eindhoven

Bent u op zoek naar een aanhuurmakelaar in Eindhoven en omgeving? Dan is Cresa de onafhankelijke vastgoedadviseur die u verder helpt!

Het versterken van u als zakelijke huurder is ons enige belang. Daarmee zijn wij dé uitzondering in de vastgoedwereld. Cresa is service- en organisatiegericht en niet transactiegedreven. Wij regelen ‘the perfect match’. U kunt bij ons terecht voor het selecteren en huren (FIND) van uw werkomgeving, maar ook voor het inrichten (FIT) en het dagelijks managen (FACILITATE) ervan. Kunt u wel wat hulp gebruiken?  Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Cresa, dé onafhankelijke adviseur voor huurders van zakelijk vastgoed

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Lokale marktkennis

Als het over zakelijk vastgoed gaat, is lokale marktkennis een ontzettend belangrijk punt. Cresa Eindhoven heeft in de loop der jaren grote lokale en regionale marktkennis opgebouwd.

Wij kennen niet alleen de stad Eindhoven maar ook de rest van de omgeving. Wel zo belangrijk voor een vastgoed adviseur, want dit is het gebied waar u onderneemt en waar waarschijnlijk het grootste deel van uw klanten zich bevindt.

Binnen de regio Eindhoven beschikken wij over een groot netwerk: Wij kennen een grote hoeveelheid panden, hebben goede contacten met verhurende partijen én wij weten waar er in de toekomst gebouwd of verbouwd gaat worden.

U als ondernemer, manager of directeur kunt van dit netwerk profiteren zonder dat er sprake is van belangenverstrengeling. Want wij behartigen alleen de belangen van de huurder! U dus.

Onze werkwijze

FIND

Cresa begeleidt zakelijk huurders bij het vinden, selecteren en scherp uitonderhandelen van de ideale kantoor- of bedrijfsruimte.

FIT
Cresa helpt huurders de werkomgeving zo in te richten dat deze volledig aansluit bij de werkwijze, stijl en toekomst van de organisatie.
FACILITATE
Cresa zorgt dagelijks voor een efficiënte, goed verzorgde en veilig ingerichte werkomgeving voor u en uw medewerkers.

Onze diensten

Huren met Cresa

Het huren van een nieuwe bedrijfsruimte is een complex proces, waarbij goede due dillegence, marktkennis en transactie-ervaring essentieel is. Door Cresa in te schakelen vindt u het gebouw dat bij u past. Bovendien garandeert dit u de juridische en financiële controle tijdens het huurproces.

Scherpe heronderhandeling

Loopt uw huurovereenkomst af, maar wilt u desondanks graag blijven? Wij scherpen uw huurovereenkomst aan. Vaak is een verhuurder tot concessies bereid om u als huurder te behouden. Met Cresa aan uw zijde haalt u het maximale uit deze verlenging.

Screening huurovereenkomst

Voordat u aan de slag gaat met uw huisvesting brengt Cresa de mogelijkheden voor u in kaart voor een weloverwogen beslissing. We voorzien uw organisatie met mogelijke alternatieven en van relevante financiële informatie voor het maken van een gedegen vergelijking. En naast de financiële aspecten, toetsen we ook de kwalitatieve aspecten.

Cresa Eindhoven

 Johan

Cresa Eindhoven Kaart

Johan Martens
Flight Forum 120
5657 DD Eindhoven

+31 (0)88 20 50 040

Neem contact met ons op

Cresa verzorgt uw bedrijfshuisvesting in Eindhoven en omgeving. Om wat voor zakelijke ruimte het ook gaat, onze huisvestiging adviseurs verzekeren u van uw ideale ruimte tegen de beste voorwaarden.

Cresa werkt wereldwijd uitsluitend voor zakelijke huurders en is 100% onafhankelijk van iedere speler aan de aanbodzijde van de vastgoedmarkt.