Uw onafhankelijke aanhuurmakelaar in Amsterdam

Bent u op zoek naar een aanhuurmakelaar in Amsterdam en omgeving? Dan is Cresa de onafhankelijke vastgoedadviseur waarnaar u op zoek bent. Het versterken van u als zakelijke huurder is ons enige belang. Daarmee zijn wij dé uitzondering in de vastgoedwereld. Cresa is service- en organisatiegericht en niet transactiegedreven. Wij regelen ‘the perfect match’. U kunt bij ons terecht voor het selecteren en huren (FIND) van uw werkomgeving, maar ook voor het inrichten (FIT) en het dagelijks managen (FACILITATE) ervan. Kunt u wel wat hulp gebruiken?  Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Cresa, dé onafhankelijke adviseur voor huurders van zakelijk vastgoed

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Lokale marktkennis

Overspannen kantorenmarkt in Amsterdam

Als het over zakelijk vastgoed gaat, is lokale marktkennis een ontzettend belangrijk punt. Cresa Amsterdam heeft in de loop der jaren grote lokale en regionale marktkennis opgebouwd.

Wij kennen niet alleen Amsterdam maar ook de rest van de omgeving. Wel zo belangrijk voor een vastgoed adviseur, want de regio Amsterdam beschikt over behoorlijk wat vastgoed. Zoveel, dat u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet.

In Amsterdam en omgeving hebben wij een zeer groot netwerk: Wij kennen een grote hoeveelheid panden, hebben goede contacten met verhurende partijen én wij weten waar er in de toekomst gebouwd of verbouwd gaat worden.

U als ondernemer, manager of directeur kunt van dit netwerk profiteren zonder dat er sprake is van belangenverstrengeling. Want wij behartigen alleen de belangen van de huurder!

Onze werkwijze

FIND

Cresa begeleidt zakelijk huurders bij het vinden, selecteren en scherp uitonderhandelen van de ideale kantoor- of bedrijfsruimte.

FIT
Cresa helpt huurders de werkomgeving zo in te richten dat deze volledig aansluit bij de werkwijze, stijl en toekomst van de organisatie.
FACILITATE
Cresa zorgt dagelijks voor een efficiënte, goed verzorgde en veilig ingerichte werkomgeving voor u en uw medewerkers.

Onze diensten

Huren met Cresa

Het huren van een nieuwe bedrijfsruimte is een complex proces, waarbij goede due dillegence, marktkennis en transactie-ervaring essentieel is. Door Cresa in te schakelen vindt u het gebouw dat bij u past. Bovendien garandeert dit u de juridische en financiële controle tijdens het huurproces.

Scherpe heronderhandeling

Loopt uw huurovereenkomst af, maar wilt u desondanks graag blijven? Wij scherpen uw huurovereenkomst aan. Vaak is een verhuurder tot concessies bereid om u als huurder te behouden. Met Cresa aan uw zijde haalt u het maximale uit deze verlenging.

Screening huurovereenkomst

Voordat u aan de slag gaat met uw huisvesting brengt Cresa de mogelijkheden voor u in kaart voor een weloverwogen beslissing. We voorzien uw organisatie met mogelijke alternatieven en van relevante financiële informatie voor het maken van een gedegen vergelijking. En naast de financiële aspecten, toetsen we ook de kwalitatieve aspecten.

Cresa Amsterdam

 Edgar, Rolf & Mariëtte

"Wij zijn er trots op dat we bedrijven in onze regio Amsterdam mogen representeren. Een van de meest vitale en succesvolle steden van Europa.

Het leukste van ons vak vinden wij dat je dagelijks met zulke uitlopende bedrijven en interessante ondernemers in contact bent en hen ook echt verder kunnen helpen.

Samen lopen wij meer dan 40 jaar rond in de onroerendgoedmarkt in deze regio. Daarbij hebben we allebei altijd één ding het belangrijkste gevonden, en dat is dat het belang van de gebruiker van het gebouw altijd voorop moet staan.

Deze gedeelde missie bindt ons als business partner en is de reden dat we ons zo thuis voelen bij de tenant-only-formule van Cresa."

Cresa Amsterdam Kaart

Edgar Willems, Rolf Vermeer, Mariëtte van der Hoeven
Entrada 100
1114 AA
Amsterdam

+31 (0)88 20 50 020

Neem contact met ons op

Cresa verzorgt uw bedrijfshuisvesting. Om wat voor zakelijke ruimte het ook gaat, onze huisvestiging adviseurs verzekeren u van uw ideale ruimte tegen de beste voorwaarden. Cresa werkt wereldwijd uitsluitend voor zakelijke huurders en is 100% onafhankelijk van iedere speler aan de aanbodzijde van de vastgoedmarkt.