Huren van zakelijk vastgoed – Advies van Cresa

Tegenstrijdige belangen

Vastgoed is een aparte markt met grote belangen. De macht van beleggers c.q. aanbieders is enorm. En de meeste adviseurs c.q. bedrijfsmakelaars worden primair door de aanbieders betaald. Dit zorgt voor tegenstrijdige belangen aan de onderhandelingstafel.

In veel van deze gevallen is het belang van de verhuurder voor een adviseur veel zwaarder waardoor u als huurder niet het resultaat krijgt dat u eigenlijk verdient!

Oplossing: Aanhuurmakelaar aan één kant van de tafel

Een aanhuurmakelaar die aan een kant van de tafel zit, kan dat dan? Jazeker! Cresa is ontstaan uit de overtuiging om één kant van de tafel te bedienen. Wij zorgen voor meer balans aan de onderhandelingstafel. Met maar één doel: Een goede overeenkomst voor u als huurder. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u als gebruiker de enige échte klant bent!

Hulp van ervaren specialisten

Een goede deal is nog geen optimale oplossing voor uw huisvestingsvraag. Cresa helpt bij het onderhandelingstraject, neemt het volledige proces uit handen en begeleidt u persoonlijk van begin tot eind.

  • Het proces begint bij met een inventarisatie: wat is uw doel en welke eisen heeft u? Wij kennen de markt en brengen tijdens de inventarisatie onderwerpen ter sprake waar u in eerste instantie niet aan heeft gedacht – maar die wel hoogst relevant zijn voor de organisatie op de lange termijn.
  • Vanuit een Programma van Eisen zoeken we samen naar de optimale ruimte. Door Cresa in te schakelen, vindt u het gebouw dat bij u past.
  • Het juiste kantoor of bedrijfspand gevonden? Dan is het tijd voor de onderhandeling. Zoals gezegd nemen wij geen instructies aan van een verhuurder. Wij handelen sec in het belang van de huurder. Geen tegenstrijdige belangen maar écht onafhankelijk advies.

De aanpak van Cresa

Door onze aanpak houdt u als huurder de regie en blijft het proces transparant.  Het inschakelen van Cresa geeft u niet alleen een kostenvoordeel, u wordt ook nog eens ontzorgd gedurende het gehele traject. Wij kennen als geen ander het DNA van de huurder.

Hulp bij het aanhuren!